Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die een zomerkamp wil organiseren en begeleiden?

Y Camps organiseert vakantiekampen voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Het gaat hierbij om kinderen tussen 8 en 16 jaar met een ontwikkelingsstoornis, diabetes, vluchtelingenachtergrond of kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie, wat betekent dat deze zomerkampen worden ingevuld en begeleid door vrijwilligers zoals jij. De kampweek is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar natuurlijk ook voor JOU!

Opleidingsweekend en Kick off-weekend

Y Camps organiseert voor aanvang van het kamp een opleiding. Je krijgt  training op het gebied van groepsdynamica, het organiseren van kampen en je leert over de verschillende doelgroepen. Het trainingsweekend voor nieuwe vrijwilligers is op vrijdagavond 19 april t/m zondagmiddag 21 april 2024. Het Kick off-weekend voor alle vrijwilligers is van vrijdagavond 31 mei t/m zaterdagavond 1 juni 2024. Zet het alvast in je agenda, want het is belangrijk dat je erbij bent!

Op onze website vind je meer informatie over onze verschillende kampen en doelgroepen.

Wij hopen dat jij die enthousiaste en passievolle vrijwilliger bent die wij zoeken! Bel ons gerust voor meer informatie, je kunt ons bereiken op 035-6668777.