Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die een zomerkamp wil organiseren en begeleiden?

Y Camps organiseert ongeveer 30 kampen per jaar voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Het gaat hierbij om kinderen tussen 6 en 16 jaar met een ontwikkelingsstoornis, diabetes, vluchtelingenachtergrond, lichamelijke handicap of kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie, wat betekent dat deze zomerkampen worden ingevuld en begeleid door vrijwilligers zoals jij. De kampweek is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar natuurlijk ook voor JOU!

Wat krijg jij als vrijwilliger ervoor terug?

  • trainingen om jezelf te ontwikkelen als begeleider
  • eigen inbreng over het activiteitenprogramma tijdens het kamp
  • je leert veel nieuwe mensen kennen
  • waardevolle ervaring voor op je cv
  • eventueel studiepunten voor je opleiding

Vind jij het ook belangrijk dat alle kinderen en jongeren op vakantie kunnen en wil je graag ervaring opdoen met speciale doelgroepen? Geef je dan op als vrijwilliger en/of deel onze site met je vrienden/familie/kennissen, waarvan jij denkt dat zij die vrijwilliger kunnen zijn die wij zoeken!

IMG-20160803-WA0011

Opleidingsweekenden

Y Camps organiseert voor aanvang van het kamp een opleiding. Je krijgt  training op het gebied van groepsdynamica, het organiseren van kampen en je leert over de verschillende doelgroepen. De trainingen zijn dit jaar op zaterdag 4 juli 2020. Zet het alvast in je agenda, want het is belangrijk dat je erbij bent!

Op onze website vind je meer informatie over onze verschillende kampen en doelgroepen.

Wij hopen dat jij die enthousiaste en passievolle vrijwilliger bent die wij zoeken! Bel ons gerust voor meer informatie, je kunt ons bereiken op 035-6668777.