Wie zijn de mensen op de achtergrond? Wie is die persoon die je spreekt aan de telefoon? We stellen ons aan je voor.

Op kantoor

Willeke Lagerweij is coördinator van Y Camps. Ze houdt het overzicht binnen het team, werft nieuwe vrijwilligers en zorgt ervoor dat de beroepskrachten en vrijwilligers op hun best zijn.

Ik ben Willeke en ik werk sinds maart 2018 als Coördinator Vrijwilligers bij Y Camps. Mijn opleidingsachtergrond is maatschappelijk werk en een masteropleiding in coaching. Naast het coachen en begeleiden van allerlei mensen met verschillende achtergronden heb ik 7 jaar als ondernemer een outdoorbedrijf gerund. Wij verzorgden voor kinderen en bedrijven leuke en uitdagende activiteiten. Als je mij zou vragen waarom ik dit werk doe, dan is mijn eerste reactie: om iets moois te doen voor kinderen. Ik heb afgelopen zomer met bewondering gekeken hoe de vrijwilligers met veel betrokkenheid en vol enthousiasme onze kinderen een waardevolle week geven. Voor kinderen is het een unieke kans om zonder ouder(s) samen met leeftijdgenootjes vakantie te vieren.

Christa de Jong is waarschijnlijk de eerste persoon waarmee je contact hebt als je ons mailt. Zij verzorgt de deelnemersadministratie, doet de fondsenwerving en marketing.

Hallo allemaal, mijn naam is Christa de Jong en ik ben sinds 1 december werkzaam op het hoofdkantoor van Y Camps in Den Dolder. Helemaal nieuw op kantoor ben ik niet aangezien ik al ‘op de zolder’ bij de administratie van de Ernst Sillem Hoeve werk. Ik woon samen met mijn man en tweeling van zeven in Driebergen en in mijn vrije tijd speel ik graag hockey en loop ik hard. Voordat ik in Den Dolder aan de slag ging heb ik onder meer op de marketingafdeling van andere reisorganisaties gewerkt. Dat ik nu de kans krijg om mijn liefde en kennis voor reizen/vakanties te gebruiken voor zo’n mooie organisatie als Y Camps, vind ik geweldig!

Mariëtte Beens zorgt ervoor dat de kampen een invulling krijgen en verzorgt de opleiding van vrijwilligers. Daarnaast houdt ze zich bezig met het aanbrengen van structuur en verbeteringen op de achtergrond en beheert ze de website.

Voor mij is Y Camps een organisatie van nieuwe mogelijkheden en ontwikkeling. Ik heb mijzelf in de zeven jaar dat ik hier werk enorm kunnen ontwikkelen. Nu word ik er helemaal blij van om anderen zich te zien ontwikkelen, hun talenten te zien inzetten en om hen hierin te stimuleren. Iedereen heeft iets bijzonders, ook als ze daarvoor ‘extra aandacht’ nodig hebben. Dat heeft iedereen op een bepaald punt nodig, toch?

Ook Y Camps kan nog veel groeien. In mijn werk ben ik altijd nieuwsgierig naar: hoe werkt het? Hoe kunnen wij ons verbeteren? Waar zijn onze deelnemers en vrijwilligers naar op zoek? Ook het zien ontstaan van nieuwe ontwikkelingen vind ik reuze interessant en ben altijd benieuwd hoe wij hierop in kunnen spelen.

Onze vrijwilligers

Ook onze vrijwilligers willen we graag aan jullie voorstellen. Kom binnenkort terug om hen te leren kennen!