Hou jij ook zo van de gezelligheid van de winter? Koude, donkere dagen waarop je knus bij de openhaard of het kampvuur kunt zitten. Lekker spelletjes spelen met je familie en vrienden. Bomen, huizen en straten die versierd zijn met sfeervolle lichtjes en als het even meezit natuurlijk een dik pak sneeuw voor de deur!
Word jij hier ook blij van? Kom dan naar ons Winterkamp in Grolloo! Hier zitten jullie samen in een mooi huis en genieten jullie van de gezelligheid.

Tijdens dit kamp zijn er veel activiteiten die in het teken van de winter staan en zullen jullie veel spelletjes spelen. Wat denk je van een huifkardropping waarbij je in groepjes een avontuur beleefd? Of misschien kunnen jullie wel met z’n allen aan de slag met een denderende, winterse feestmaaltijd. Samen met onze enthousiaste stafleden maken jullie er in ieder geval een geweldige ervaring van. Vergeet natuurlijk niet je warme kleren en je muts mee te nemen naar dit winterse avontuur!

Tijdens dit Winterkamp maken we er met een grote groep een enorm feest van. Zowel de leeftijdsgroepen 9-12 als 13-16 doen mee. Natuurlijk houden wij rekening met de verschillende leeftijden in ons programma.

In het kort

  • Winterkamp
  • 13 t/m 16 jaar
  • ma 22 februar 2021 i– vr 26 februari 2021
  • Aantal nachten: 4
  • Grollo, Nederland
  • Prijs: € 345,-
Bestel je diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Schrijf je dan eerst in via het inschrijfformulier. Betaal het kamp daarna via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan.

Koop je het kamp niet via het Puntenplein, vul dan alleen het inschrijfformulier in.

Het kamp is van maandag 10.00 of 11.00 uur tot en met vrijdag 9.00 uur. De aankomsttijden zijn in twee rondes, zodat er extra aandacht is voor de deelnemer en jou als ouder of verzorger. Er gaan tussen de 8 en maximaal 30 deelnemers mee met het kamp.

Ongeveer twee weken voor het kamp begint, ontvang je per e-mail een deelnemersbrief met daarin praktische informatie zoals hoe laat je verwacht wordt, hoe je er komt en welke spullen je zelf mee moet nemen.

Wist je dat de meeste aanvullende zorgverzekeringen een (groot) deel van de kosten van een kamp van SugarKids vergoeden? Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. In je polisvoorwaarden is te lezen wat er staat over educatieve kampen. Na afloop van het kamp ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

Inbegrepen bij het kamp:

Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren begeleiders en heel veel plezier.

Niet inbegrepen bij het kamp:

Vervoer naar en van het kampterrein.

Nog niet alles duidelijk?

Bij vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst en betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

Boerhaarshoeve ligt in het dorpje Grolloo omringt door prachtige natuurgebieden met bos en heide. De Boerderij is een grote en sfeervolle groepsaccommodatie. Het beschikt over een gezellige woonkamer met bar en een ruim terras met speeltuin. De kamers zijn voor 4-8 personen.

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub-vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

 

Voor 13-16 jarigen:

Activiteitenniveau

Dit kamp heeft activiteitenniveau C. Veel zelfstandigheid vanuit de tieners. Vrijwilligers, diabetesverpleegkundige, diëtist en (kinder)diabetesarts zijn er voor sturing en controle.

Wie mag er mee?

Alle SugarKids kampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies het tegenovergestelde van wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Mag je altijd mee?

Je ontvangt van DVN een uitgebreide medische vragenlijst. Stuur deze ingevuld zo snel mogelijk retour naar DVN, zodat het medisch team zich kan voorbereiden. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.

De vakanties van Y Camps zijn groepsvakanties, voor kinderen en jongeren die graag met een groep op vakantie gaan. Om een vakantie voor iedereen leuk te maken, hanteren we verder een aantal leefregels. Deze staan in onze gedragscode. Dat maakt ons doel haalbaar: een fijne groepsvakantie voor deelnemers en vrijwillige begeleiders!