Neem een vriend(in), broer of zus* mee op kamp en krijg € 25,- korting

Hoe leuk zou het zijn als er dit jaar een vriend(in), broer of zus gezellig met je meegaat op kamp? Maak je samen nieuwe vrienden met wie je allerlei avonturen beleefd. En na het kamp kan je met je vriend(in)/broer/zus nog lang napraten over alle belevenissen die jullie samen hebben meegemaakt.  Daarbij krijg jij ook nog eens 25 euro korting op je boeking!

Hoe werkt het?
Nadat zowel jij als degene die met je meegaat heeft geboekt, stuur je een mail naar info@ycamps.nl met daarin jouw voor- en achternaam en die van je vriend(in)/ broer/zus. Wij zorgen dan dat de 25 euro korting op je rekening komt te staan (de korting geldt dus alleen voor jou).

Mocht degene die je enthousiast hebt gemaakt graag eens met Y Camps mee willen maar voor een ander kamp kiezen dan jij, dan geldt de korting voor jou uiteraard ook. Zolang hij/zij er maar heel veel zin in heeft en past binnen onze Y Kids doelgroep.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

*of je buurjongen, overbuurmeisje, neef, nicht, klasgenoot, teamgenootje van voetbal, collega bij je zaterdagbaantje etc. 😊

 

Deze actie geldt alleen voor Y Kids deelnemers die al eerder met Y Camps op kamp zijn geweest.