Geslaagde en veilige kinderkampen 

Afgelopen zomervakantie hebben wij volledig bezette vakantiekampen gedraaid voor kinderen t/m 16 jaar. De door de veiligheidsregio’s en het RIVM goedgekeurde protocollen waren goed werkbaar. Al onze deelnemers en medewerkers zijn klachtenvrij de kampen doorgekomen en dat geeft ons het vertrouwen dat onze maatregelen en protocollen goed werken voor onze kinderkampen.

 

Boek zonder risico

Mocht u een zomerkamp bij ons geboekt hebben, of wilt u er binnenkort een boeken, dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Covid-19 virus. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

Wij gaan er nu vanuit dat onze kampen in 2021 gewoon door kunnen gaan. Indien de kampen toch geannuleerd moeten worden door overheidsmaatregelen omtrent corona of omdat we het programma door de veranderde omstandigheden onvoldoende kunnen neerzetten, brengen wij u hiervan direct op de hoogte. U krijgt in dit geval het betaalde kampgeld teruggestort. Wanneer een deelnemer besmet is met het coronavirus en hierdoor niet aan het kamp deel kan nemen, hoeft het kampgeld ook niet betaald te worden.