BlogUncategorized

Niet alleen in de zomer maar ook in de herfst kan je met Y Camps op kamp! Komende herfstvakantie organiseren we twee kampen: een voor jonge mantelzorgers (9-12 jaar) en een voor kinderen met diabetes (10-16 jaar).

Onder jonge mantelzorgers verstaan we kinderen die in de breedste zin van het woord opgroeien met zorgen thuis als gevolg van een (chronisch) ziek, beperkt of verslaafd gezinslid. Zorgen kan inhouden dat een kind zelf zorgt voor een ander, maar ook dat hij zich zorgen maakt of zorg mist. Tijdens een lang weekend (21 t/m 24 oktober) verblijven we in een mooi huis in Rekken (Gld) waar we allerlei leuke activiteiten gaan doen maar ook de tijd hebben om lekker te relaxen. Meer informatie vind je hier.

Voor kinderen van 10 t/m 16 jaar met diabetes wordt het een spannende herfst… Tijdens het kamp ‘Het mysterie van de Wolfskuil’ gaan we met elkaar de raadsels rond onze verblijfplaats in Ommen oplossen. Het kamp is van 24 t/m 27 oktober en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.