Kom deze herfst naar ons allereerste Halloween kamp. Tijdens dit kamp doe je mee aan spooktochten, vertel je enge verhalen aan elkaar rond het kampvuur en is er natuurlijk een knallende kostuumwedstrijd. Om in de stemming te komen gaan we ons verkleden en schminken, alles griezelig aankleden, maken we enge drankjes en hapjes en gaan we vooral… GRIEZELEN!

Zombies, heksen, spoken, monsters… of gewoon je favoriete artiest. Iedereen is welkom bij ons Griezelkamp, maar pas op! Niet iedereen zal heelhuids terugkomen… Durf jij het aan? Mwuahahahahaha!

In het kort

  • 11 t/m 16 jaar
  • ma 18 oktober 2021 – wo 20 oktober 2021
  • Aantal nachten: 2
  • Grollo, Nederland
  • Prijs: € 225,- (DVN-leden) | € 245,- (niet-leden)
Dit kamp is volgeboekt. Ga naar het inschrijfformulier om aan te melden voor de wachtlijst.

Het kamp is van maandag 10.00 of 11.00 uur tot en met woensdag 16.00 uur. De aankomsttijden zijn in twee rondes, zodat er extra aandacht is voor de deelnemer en jou als ouder of verzorger. Er gaan tussen de 8 en maximaal 30 deelnemers mee met het kamp.

Ongeveer twee weken voor het kamp begint, ontvang je per e-mail een deelnemersbrief met daarin praktische informatie zoals hoe laat je verwacht wordt, hoe je er komt en welke spullen je zelf mee moet nemen.

Wist je dat de meeste aanvullende zorgverzekeringen een (groot) deel van de kosten van een kamp van SugarKids vergoeden? Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. In je polisvoorwaarden is te lezen wat er staat over educatieve kampen. Na afloop van het kamp ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

Inbegrepen bij het kamp:

Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren begeleiders en heel veel plezier.

Niet inbegrepen bij het kamp:

Vervoer naar en van het kampterrein.

Nog niet alles duidelijk?

Bij vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst en betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

Boerhaarshoeve ligt in het dorpje Grolloo en is omringt door prachtige natuurgebieden met bos en heide. De Boerderij is een grote en sfeervolle groepsaccommodatie. Het beschikt over een gezellige woonkamer met bar en een ruim terras met speeltuin. De kamers zijn voor 4-8 personen.

Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub-vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

 

Voor 11-16 jarigen:

Activiteitenniveau

Dit kamp heeft activiteitenniveau C. Veel zelfstandigheid vanuit de tieners. Vrijwilligers, diabetesverpleegkundige, diëtist en (kinder)diabetesarts zijn er voor sturing en controle.

Wie mag er mee?

Alle SugarKids kampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies het tegenovergestelde van wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Mag je altijd mee?

In het voorjaar ontvang je van DVN een uitgebreide medische vragenlijst. Stuur deze ingevuld zo snel mogelijk retour naar DVN, zodat het medisch team zich kan voorbereiden. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.

De vakanties van Y Camps zijn groepsvakanties, voor kinderen en jongeren die graag met een groep op vakantie gaan. Om een vakantie voor iedereen leuk te maken, hanteren we verder een aantal leefregels. Deze staan in onze gedragscode. Dat maakt ons doel haalbaar: een fijne groepsvakantie voor deelnemers en vrijwillige begeleiders!