Lijkt het jou ook leuk om meer van de wereld te zien? Welke landen staan er op je wensenlijstje?
Aankomen in Amerika, alles groot en over de top! Na een lekkere nachtrust ergens wakker worden in Europa of Azië? Welke avonturen vallen daar te beleven? En na de lunch misschien wel met een grote kangoeroesprong naar Australië? Spelen we een potje football? En eten we met stokjes? Komen we dan op zondag weer in een nieuw land aan? Welke avonturen zijn daar te beleven en wat eten we daar? Ontdek je een nieuwe sport of een leuk spel? Leer je andere nieuwe dingen over de wereld?

Pak je rugzak maar in en reis met ons mee!

Onze reis start vrijdagavond 27 oktober en duurt tot zondagmiddag 29 oktober. We starten in het Boshuis in Driebergen. Deze groepsaccommodatie ligt in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en heeft een recreatiezaal, een keuken, twee slaapkamers voor de begeleiding en vier slaapzalen voor de deelnemers. Op het terrein van het Boshuis heb je een springkussen, een schommel en alle ruimte om leuke spellen te doen.

Er gaan maximaal 20 kinderen mee. Ongeveer twee weken voor het kamp begint ontvang je per e-mail een deelnemersbrief met daarin praktische informatie zoals hoe laat je verwacht wordt, hoe je er komt en welke spullen je zelf mee moet nemen. Inbegrepen bij het kamp zijn alle maaltijden, het volledige programma en leuke, deskundige en ervaren begeleiding. Het vervoer naar Driebergen moet je zelf regelen.

73518_464627196930156_562886715_n

Reis rond de Wereld

  • 9 – 12 jaar
  • vrijdag 27 oktober – zondag 29 oktober 2023
  • aantal nachten: 2
  • Driebergen, Nederland
  • Prijs: € 17,50

€17,50